Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn?

Wat als jouw leven plezieriger zou kunnen zijn? 

Wat als het tijd is voor iets anders dat vriendelijker, aardiger en gemakkelijker voor je is? 

Heb jij al wel eens gehoord over Access Bars? Enkele zorgverleners geven deze behandelingen en zijn erg enthousiast. Weet je niet precies wat het is? Wendy de Kort van Praktijk Zienderogen vertelt er meer over.  

Hoe wordt het beter dan dit?

Sinds begin van dit jaar geef ik Access Bars behandelingen. Al een tijdje was ik ermee bekend, had er al eens wat over gelezen en was er erg enthousiast over. Soms gaf ik cliënten de tip om iemand in de buurt te zoeken voor zo’n behandeling, tot het moment dat ik bedacht dit zelf graag te willen als aanvulling op datgene wat ik al te bieden heb in mijn praktijk. Men kan nu dus ook voortaan bij mij terecht voor zo’n behandeling. Ik durf te zeggen dat mijn leven erdoor is veranderd. Dingen lopen met meer gemak, is in het kort waar het om gaat. Tijdens een behandeling laat ik je energie (weer) stromen door het licht aanraken van diverse punten op je hoofd. Je zult je minimaal ontspannen voelen als na een zeer relaxte massage, wat het nog meer brengt is voor iedereen anders.

Acces Bars, wat is het nu eigenlijk?

Rond 1990 is er een stroming ontstaan in Amerika die ‘Access Consciousness‘ heet. Je kunt een ‘Access Bars behandeling’ zien als een soort energetische, alternatieve therapie die voortkomt uit deze stroming. Volgens de theorie vanuit de Bars zijn er op ons hoofd 32 energetische banen aanwezig, waar gedachten, emoties en overtuigingen als het ware ‘vast’ kunnen zitten die jouw positieve energie blokkeren. Deze mentale blokkades zorgen ervoor dat je er niet snel voor openstaat om zaken eens anders aan te pakken dan gebruikelijk. Je denkt in beperkingen in plaats van in mogelijkheden en je blijft vastzitten in de angst voor het onbekende.

Door de punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met (meer) gemak, vreugde en overvloed.

Wellicht begrijp je ondertussen wat me zo aansprak in het geven van de behandelingen. Een ware verrijking op alles wat ik al te bieden had. Door cliënten als het ware eerst een reset te geven, zijn ze beter in staat om een nieuw patroon aan te leren. Het valt me op dat in de tijd waarin we leven steeds meer sensitiviteit aanwezig is. Systemen als school en werk waar we in mee mogen draaien geven weinig ruimte voor ‘eigenheid’ waardoor je soms vast komt te zitten in je denken. Een Access Bars behandeling is een cadeau in deze, het haalt je uit de vaste overtuigingen die je op hebt geslagen in je hoofd. Een bijkomend voordeel voor velen is dat je je verhaal niet hoeft te doen, als je het niet wilt hoef je niets met me te delen. Ik hoef namelijk niets van je te weten voor een geslaagde behandeling. Je mag bij mij gewoon lekker op een luie stoel gaan liggen om helemaal tot ontspanning te komen. Een behandeling is geschikt voor alle leeftijden. De Bars runnen bij kinderen gaat sneller. Zij kunnen zelf vertellen wanneer ieder punt voldoende aandacht heeft gehad.

Bronvermelding: https://nld.accessconsciousness.eu/klassen/access-bars/