Onze visie

Wat zou het toch mooi zijn als er rekening gehouden wordt met alle behoeften. De behoeften van de zorgklant, zorgverlener, instelling en gemeente. Dat we elkaar niet zien als concurrenten, maar juist ons met elkaar verbinden. Dat we elkaar inspireren en ondersteunen! En dat we niet boven de zorgklant staan, maar dat we leren van de zorgklant net zoals de zorgklant van ons doet. En weet je….. dat is ons gelukt! Onze zorgverleners werken vrij vanuit hun eigen specialisatie en jij kiest zelf jouw zorgverlener. We diagnosticeren niet, maar kijken juist naar talenten. We zijn met elkaar verbonden en continu in ontwikkeling als persoon, als zorgverlener en als ondernemer. Wij werken volgens acht kernwaarden, die we hieronder verder toelichten.

Gelijkwaardigheid

Onze zorgverleners staan niet boven onze zorgklant maar juist ernaast. Wij geloven in gelijkwaardigheid tussen zorgverlener en zorgklant. Elk huisje heeft immers z’n kruisje!

Openheid

Pas wanneer een zorgklant open is naar zichzelf en naar de zorgverlener, kan hij geholpen worden. Het is daarom belangrijk dat onze zorgverleners zelf ook open zijn. Wij delen onze eigen ervaringen of leerproces, naast de methodieken die we in onze studies hebben geleerd.

Kwaliteit

Wij bieden onze zorgverleners tools en trainingen waar ze leren, met elkaar sparren en geïnspireerd worden. We zijn bezig met het digitaliseren van ons kwaliteitssysteem en daarin gebruiken we video als objectief meetinstrument.

Zelfredzaamheid

Zorgklanten kiezen hun eigen zorgverlener uit en samen bepalen ze met welke methode er gewerkt wordt, hoe frequent en hoe lang de samenwerking gaat duren.

Diversiteit

Zorg is bij ons een breed woord. Onze zorgverleners zijn er namelijk in alle soorten en maten op het gebied van zorg, onderwijs en welzijn. Van docenten tot trainers, coaches of therapeuten. We helpen kinderen tot ouderen. We zijn heel verschillend maar we delen dezelfde visie.

Beweging

Er staat bij ons weinig vast. We streven ernaar om met minimale kaders te werken, aangezien kaders kunnen zorgen voor beperkingen in je werkzaamheden. Dit zorgt voor vrijheid, oplossingsgericht werken en creativiteit

Zelfliefde

Helemaal niet zweverig of egoïstisch bedoeld, maar we zijn van mening dat je pas een ander kan helpen als je goed voor jezelf zorgt, jezelf accepteert en liefde voelt voor jezelf. Dan pas heb je ruimte om te kunnen geven!

Veiligheid

We zijn geen organisatie die kinderen of volwassenen diagnosticeren of mensen in hokjes stoppen. Dat geeft vaak een gevoel van onveiligheid of minderwaardigheid. Wij kijken heel bewust naar talenten en helpen je bij je zorgvraag zonder een stempel te zetten.

Heb jij een zorgvraag?

Voor jezelf, voor jouw kind of voor iemand in jouw omgeving? Werk je bij de gemeente, bij de GGD, het consultatiebureau of bij een huisartsenpraktijk? Of wil je samenwerken met één van onze aangesloten zorgverleners? Neem contact met ons op voor meer informatie. We brengen je vervolgens in contact met een zorgmanager uit jouw regio, die de zorgvraag met je bespreekt en hierin adviseert. Uiteraard kies je je eigen zorgverlener en samen bepalen jullie met welke methode gewerkt wordt. Er is GEEN wachtlijst!

Neem contact op >