Zorgverlener

Swenja Briejer

Swenja in het kort:

  • De Wilde Zwanen
  • Tekentherapie
  • Creatief coachen
  • Kinderen en volwassenen

Zowel tijdens tekentherapie als bij creatief coachen wordt gebruik gemaakt van creatieve opdrachten.

Een tekening, schilderij of bv. kleiwerkstuk maken veel duidelijk over jezelf, je patronen, gedrag, je eigen handelen. Door beeldend te werken laat je een onbewuste laag van jezelf zien, die anders vaak verborgen blijft.

Goed kunnen tekenen of schilderen is helemaal niet belangrijk. Het gaat er niet om dat het mooi wordt, maar om het proces.

Tekentherapie / creatief coachen is geschikt voor jong en oud. In mijn praktijk werk ik individueel met zowel kinderen als volwassenen met uiteenlopende hulpvragen.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan rouw- en verliesmomenten, verwerken van ingrijpende gebeurtenissen, burn out, stress, gebrek aan zelfvertrouwen, beter leren omgaan met emoties.

Kies je eigen zorgverlener

Bij Samen Sterk Zorg kiezen kinderen en ouders zelf hun eigen zorgprofessional. Weet je waarom? Omdat de relatie bepalend is voor het resultaat wat je samen haalt tijdens het zorgtraject. Met een ‘klik’, een veilige verbinding en energie-gevende samenwerking kan er goed samengewerkt worden. Dan pas kan de zorgprofessional een goed instrument zijn met al zijn of haar kennis, ervaringen en methodieken.

Contact

Wil jij in contact komen met Swenja of een andere zorgverlener? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op >