Zorgverlener

Rozemarijn de Kruijf

Rozemarijn in het kort:

  • De Zonnewende
  • Kindertolk
  • Kinderen en hun ouders
  • Noord-Nederland

Wanneer je vader of moeder wordt, verandert je leven zodra je kind geboren is. Je krijgt meteen allerlei adviezen, zeker als je kind “anders” doet dan wat normaal gevonden wordt (wat dan ook maar normaal is…). Het kan je aan het twijfelen maken of je juist sterken in dat het goed voelt wat je doet. Loop je tegen gedrag van je kind aan wat je raak of lastig vindt, dan kan je bij mij terecht om in de spiegel te kijken want je kind is je spiegel.

Als coach voor ouders maak ik gebruik van de Present Child Methode. Met behulp van deze methode maken we samen in drie gesprekken inzichtelijk wat jouw kind met zijn of haar gedrag te zeggen heeft over jouw leven. Jij hebt een blinde vlek helder gekregen en het gedrag van je kind zal veranderen.

Misschien wil je (verder) werken aan een thema los van of na een Kindertolk consult. Ik kan je daarin ondersteunen met een spiritueel/energetisch consult. Afhankelijk van wat er speelt, kijken we samen naar wat er nodig is om een stap verder te komen. Dit kan bijvoorbeeld door een oefening gericht op het innerlijk kind of een opstelling met Engelen. Ik laat me hierbij steunen door de energie die om ons heen is. Het zal jou helpen om (nog beter) te luisteren naar je intuïtie.

Wanneer je een invulling zoekt voor een ouderavond op school of in de kinderopvang dan kan je me ook benaderen. Ik vertel graag over de ontwikkeling van kinderen, link dit aan antroposofische uitgangspunten en vertaal dat naar de Present Child Methode.

Kies je eigen zorgverlener

Bij Samen Sterk Zorg kiezen kinderen en ouders zelf hun eigen zorgprofessional. Weet je waarom? Omdat de relatie bepalend is voor het resultaat wat je samen haalt tijdens het zorgtraject. Met een ‘klik’, een veilige verbinding en energie-gevende samenwerking kan er goed samengewerkt worden. Dan pas kan de zorgprofessional een goed instrument zijn met al zijn of haar kennis, ervaringen en methodieken.

Contact

Wil jij in contact komen met Rozemarijn of een andere zorgverlener? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op >