Zorgverlener

Marianne Bleumink

Marianne in het kort:

  • Marianne Bleumink
  • Vitaliteit en gezondheid
  • Kinderen en volwassenen
  • Noord-Nederland

Vitaliteit is niet alleen gezondheid, maar ook je zowel fysiek, mentaal als emotioneel in balans voelen. Als medisch bioloog merk ik dat mensen dat soms best ingewikkeld vinden. Want welke rol hebben stress, voeding, hormonen en slaap nu eigenlijk op je vitaliteit? En wat is de samenhang tussen deze vier factoren? Door alle verschillende informatie in de media zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Daarom help ik mensen met het vergroten van kennis en inzicht in de werking van hun lichaam en vitaliteit. Je lichaam is een prachtig afgesteld instrument en met goede levensgewoonten kun je zelf je vitaliteit beïnvloeden.

  • Ik geef online cursussen op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Denk aan bijvoorbeeld Stress, Voeding, Darmen, Hormonen en Slaap
  • Ik geef individuele begeleiding en advies bij medische vraagstukken. Ik kijk daarbij altijd naar het gehele plaatje en zowel het lichamelijke als het geestelijke aspect wordt hierin meegenomen.
  • Ik geef werkgevers en hun medewerkers graag meer informatie over de werking van het menselijk lichaam, ik vertel wat stress (op de werkvloer) met je lichaam doet en wat er precies in je lichaam gebeurt en ik begeleid werkgevers en hun medewerker met een (chronische) ziekte, burn-out of andere klachten.

Kies je eigen zorgverlener

Bij Samen Sterk Zorg kiezen kinderen en ouders zelf hun eigen zorgprofessional. Weet je waarom? Omdat de relatie bepalend is voor het resultaat wat je samen haalt tijdens het zorgtraject. Met een ‘klik’, een veilige verbinding en energie-gevende samenwerking kan er goed samengewerkt worden. Dan pas kan de zorgprofessional een goed instrument zijn met al zijn of haar kennis, ervaringen en methodieken.

Contact

Wil jij in contact komen met Marianne of een andere zorgverlener? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op >