Zorgverlener

Ingrid Arentsen

Ingrid in het kort:

  • Kindercoaching aan het Roer
  • Coaching van kinderen en hun ouders
  • Midden-Nederland

Iedereen is uniek. Uniek in zijn doen en laten. Iedereen kan begeleid worden naar een eigen keuze.

Ik ben Ingrid Arentsen, getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Ik werk vol enthousiasme en plezier als coach met kinderen die weinig zelfvertrouwen hebben en die graag zichzelf ontdekken en blijven. Ik ontmoet ouders die hun kind gunnen dat het wat makkelijker gaat.

Ik coach kinderen en ouders tijdens hun eigen (groei)proces.

Zit je kind niet lekker in zijn vel? Merk jij dat je kind onzeker is? Heeft je kind een negatief zelfbeeld? Vindt je kind het moeilijk om zelf keuzes te maken? Heeft je kind last van boze buien? Ik help je kind om zichzelf te zijn, zodat het vol zelfvertrouwen keuzes kan maken.

Of gun jij als ouder dat het je kind allemaal wat makkelijker gaat of wil jij met mij van gedachten wisselen over bijvoorbeeld de opvoeding van je kind?

Kies je eigen zorgverlener

Bij Samen Sterk Zorg kiezen kinderen en ouders zelf hun eigen zorgprofessional. Weet je waarom? Omdat de relatie bepalend is voor het resultaat wat je samen haalt tijdens het zorgtraject. Met een ‘klik’, een veilige verbinding en energie-gevende samenwerking kan er goed samengewerkt worden. Dan pas kan de zorgprofessional een goed instrument zijn met al zijn of haar kennis, ervaringen en methodieken.

Contact

Wil jij in contact komen met Ingrid of een andere zorgverlener? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op >