Zorgverlener

Francien van Rijt

Francien in het kort:

  • Opgeruimd jezelf zijn
  • Professional Organizer
  • Volwassenen
  • Noord-Nederland

Kun jij in jouw huis helemaal jezelf zijn? Zonder storende spullen om je heen? Of een administratie waar je lastig wat kunt terugvinden? Misschien struikel je wel over stapeltjes, die maar niet minder worden. Heb je tegenwoordig nauwelijks meer tijd voor jezelf?

Soms kan het, door een bepaalde gebeurtenis of omstandigheden, zijn dat jouw huis niet meer die plek is waar je tot rust kunt komen. Of je hebt bijv. ASS, ADHD, waardoor het lastig is om de boel op orde te houden.

Als je het tijd vindt om thuis weer helemaal jezelf te kunnen zijn, kies dan voor Opgeruimd jezelf zijn en we gaan sámen aan de slag! Neem gerust contact met mij op om kennis te maken.

Kies je eigen zorgverlener

Bij Samen Sterk Zorg kiezen kinderen en ouders zelf hun eigen zorgprofessional. Weet je waarom? Omdat de relatie bepalend is voor het resultaat wat je samen haalt tijdens het zorgtraject. Met een ‘klik’, een veilige verbinding en energie-gevende samenwerking kan er goed samengewerkt worden. Dan pas kan de zorgprofessional een goed instrument zijn met al zijn of haar kennis, ervaringen en methodieken.

Contact

Wil jij in contact komen met Francien of een andere zorgverlener? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op >