Zorgverlener

Angelique Lubbers

Angelique in het kort:

  • Angelique Lubbers
  • Gezins- en kindercoach
  • Kinderen en hun ouders
  • Midden-Nederland

Als coach voor ouders en kinderen help ik je met al je vragen over je kind of over jouw gevoel naar je kind. Ik kijk samen met jou als ouder naar jullie gezin en ook naar het gezin waar je zelf uit komt. Het is fijn als iemand met je meekijkt als je het zelf even niet meer helder ziet of na het vele proberen het nog steeds niet lukt om het probleem wat je hebt met je kind op te lossen.

Je hebt als ouder meer invloed op je kinderen dan je denkt. Jullie voelen elkaar aan en jullie kind voelt ook aan hoe het gaat met jou als ouder ook al weet hij niet precies wat er speelt. Jullie maken deel uit van een familiesysteem met haar normen en waarden, patronen en overtuigingen. Door je hier als ouders bewust van te worden kan je onderzoeken wat er bij jou past en geef je dat ook weer door aan je kinderen. Zo voed je je kinderen op op jouw eigen unieke manier.

Kies je eigen zorgverlener

Bij Samen Sterk Zorg kiezen kinderen en ouders zelf hun eigen zorgprofessional. Weet je waarom? Omdat de relatie bepalend is voor het resultaat wat je samen haalt tijdens het zorgtraject. Met een ‘klik’, een veilige verbinding en energie-gevende samenwerking kan er goed samengewerkt worden. Dan pas kan de zorgprofessional een goed instrument zijn met al zijn of haar kennis, ervaringen en methodieken.

Contact

Wil jij in contact komen met Angelique of een andere zorgverlener? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op >