Zorgverlener

Alida Boonstra

Alida in het kort:

  • Logeerhuis en dagopvang Takoda
  • Praktisch Pedagogisch Gezinsbegeleider
  • Kinderen
  • Noord-Nederlan

Ik ben Z-verpleegkundige en heb ruime ervaring in de zorg. Sinds 2008 bestaat logeerhuis Takoda, ik wil een fijne plek voor kinderen zijn waar ze zich veilig voelen en kunnen ontwikkelen binnen hun mogelijkheden.

Daarnaast ben ik Praktisch Pedagogisch Gezinsbegeleider en bied ik zowel ondersteuning in de thuissituatie als op scholen.

Ik ben trainer van Coole Kikker, dit is een sociale vaardigheids-en assertiviteitstraining voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Deze training kan zowel in groepsverband als individueel gevolgd worden.

Sinds maart 2019 ben ik trainer Omgaan met Pesten en kan ik zowel individuele Sta Sterk Training bieden als Sta Sterk Training in groepsverband als op scholen. Deze training is voor kinderen tussen de 4-18 jaar. Ze leren in een training van 10 keer stap voor stap in een kleine groep positief en krachtig voor zichzelf op te komen. Zij kunnen hierdoor beter omgaan met pestsituaties.

Kies je eigen zorgverlener

Bij Samen Sterk Zorg kiezen kinderen en ouders zelf hun eigen zorgprofessional. Weet je waarom? Omdat de relatie bepalend is voor het resultaat wat je samen haalt tijdens het zorgtraject. Met een ‘klik’, een veilige verbinding en energie-gevende samenwerking kan er goed samengewerkt worden. Dan pas kan de zorgprofessional een goed instrument zijn met al zijn of haar kennis, ervaringen en methodieken.

Contact

Wil jij in contact komen met Alida of een andere zorgverlener? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op >