Ontmoet ons

We stellen graag ons team aan je voor! Heb je vragen? Stel ze gerust!

Mail ons >

Annelies Kuipers

Ooit heb ik zelf bij een GGZ-instelling gezeten waar gezegd werd dat ik nooit meer volledig zou kunnen werken; dat ik goed moest nadenken of ik wel kinderen moest krijgen; dat ik waarschijnlijk nooit helemaal weer mee zou kunnen doen in de maatschappij. Nu ben ik eigenaar van onder andere Samen Sterk Zorg, draai ik op mijn eigen manier mee met de maatschappij en….. ben ik trots op mezelf als moeder van twee prachtige dochters. Wat nou als ik daar in dat kamertje was gaan twijfelen aan mezelf, aan mijn toekomst en aan mijn dromen? Had ik dan mijn bedrijven gehad? Had ik mee durven draaien in de maatschappij en had ik de stap genomen om zwanger te worden?
Ik wil als eindverantwoordelijke van onze prachtige organisatie dat onze klanten (weer) in zichzelf durven te geloven. Dat ze mogen zijn met alles erop en eraan!

Stuur Annelies een bericht >

Dorien Herbers – Volkerts

Tijdens een intervisie moment werd mij eens gevraagd over mijn eigen bijdrage in de sessies met mijn zorgklanten. Hoe open en eerlijk mag en kan je zijn over jezelf? Je neemt niet alleen je kennis en ervaring mee naar je zorgklant, maar je neemt ook jezelf mee. Met je goede humeur, je wallen onder je ogen, je buikpijn, je drukke hoofd of een ontspannen weekend. Je eigen welzijn heeft invloed op de manier waarop je werkt. Dat is helemaal niet erg! Juist niet! Wij (zorgverleners) zijn ook niet perfect. Soms gaat het nu eenmaal beter dan een keer erop. Zolang je maar bewust bent van je eigen welzijn en de uitwerking hiervan. Open en eerlijk zijn is zo belangrijk. Deze openheid en dus ook gelijkwaardigheid heeft mij veel opgeleverd en daar wil ik binnen onze organisatie ook voor staan. Binnen mijn rol als manager zorgtrajecten zal ik hier alert op zijn en zorg voor dragen.

Stuur Dorien een bericht >

Hendrike Dijks

Hoe fijn is het als je mag bewegen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving! Waarbij je helemaal jezelf mag zijn met alles wat daarbij hoort! Dat heb ik de afgelopen jaren telkens opnieuw mogen ervaren binnen Samen Sterk Zorg! Vanuit dit warme bad, ontstaat er ruimte voor kwetsbaarheid en om open te staan om naar jezelf te kijken. Om te ontdekken met welke bril jij naar dingen kijkt en om nieuwe (zelf) inzichten op te doen. Waardoor je dichterbij jezelf komt te staan, meer in je kracht komt en kan groeien als zorgverlener, ondernemer, maar vooral als mens! En dat gun ik iedereen! En ik geloof als wij dit samen neer kunnen zetten als organisatie, die veilige basis en menselijkheid! Dat we dat ook uit kunnen dragen naar onze zorgklanten en andere partijen waar we mee samenwerken. En daarmee kunnen we het verschil maken in de zorg!

Stuur Hendrike een bericht >

Maartje Zwarteveen

In 2020 hebben we het mooie PREZO Care keurmerk mogen ontvangen. Dit is niet voor niks! We doen met elkaar goed werk! De organisatie groeit en ontwikkelt zich snel. In mijn rol als kwaliteitsmanager houd ik me bezig met de vraag hoe wij onze kwaliteit blijven borgen voor onszelf en daarmee voor onze zorgklanten. Onze missie en werkwijze is uniek. Het is belangrijk dat we inzichtelijk maken waarom kijk op de zorg met een diversiteit aan zorgverleners bijdraagt aan een mooiere zorgwereld. Wet- en regelgeving bepaalt voor een gedeelte hoe wij als zorgorganisatie moeten werken. Daarnaast zijn er externe partners (zoals de gemeenten) die kwaliteitskaders opstellen waar wij aan moeten voldoen. Ik kijk samen met mijn collega’s hoe we tegemoet kunnen komen aan die gestelde eisen en verwachtingen zonder onze eigen missie en kernwaarden uit het oog te verliezen

Wendy Remer

Als Management Assistent ben ik verantwoordelijk voor alle administratie rondom de zorgtrajecten en onze zorgverleners. Hiermee zie ik toe op de kwaliteit van de zorg. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor externen en zorg ervoor dat alle vragen bij de desbetreffende personen terecht komen. Ook voor een afspraak met Annelies kun je contact met mij opnemen.

Stuur Wendy een bericht >

Judith Pelgrim

Netwerkdagen, Inspiratiedagen, Slow Downochtenden… ik organiseer ze allemaal met veel plezier. Op deze dagen ontwikkelen onze zorgverleners zichzelf als ondernemer, als zorgverlener en als mens. Niet alleen heel nuttig en interessant maar ook heel gezellig! Aan je eigen levenskwaliteit werken, mag natuurlijk gewoon leuk zijn. Een plezierige dag organiseren staat bij mij hoog in het vaandel.

Stuur Judith een bericht >

Richard Herwijnen

Bij Samen Sterk Zorg ben ik verantwoordelijk voor alle financiële administratie.

Ik ervaar onze organisatie als een hele leuke club mensen met het hart op de juiste plaats. Zeer sociaal en altijd gericht op de zorg vanuit het oogpunt dat de mens centraal staat. En daarbij ook nog een goed gevoel voor humor, dat werkt wel zo prettig. Mail me gerust als je vragen hebt over facturen of betalingen.

 

Stuur Richard een bericht >

Lia Kuipers

Met totaal geen ervaring in de zorg kwam er wel even wat op mij af. Inmiddels werk ik al weer twee jaar met veel plezier bij onze prachtige organisatie en houd ik me bezig met alle administratie rondom de zorgtrajecten. Het mooie is dat alle neuzen dezelfde kant op staan voor onze ‘missie’, voor al die kleine en grote mensen die op ons pad komen en met wie ‘we’ samen een stukje oplopen op dat pad. Ik zeg bewust ‘we’ ondanks dat ik geen zorgverlener ben maar dat is hoe ik het voel.

Stuur Lia een bericht >