Zo vlak voor de kerst gaan we van start! Na bijna twee jaar gesproken te hebben met diverse certificeringssystemen, hebben we afgelopen september besloten om te gaan voor een PREZO Care keurmerk, dat wordt uitgegeven door Perspekt. Deze week vinden de eerste gesprekken plaats en we hopen begin 2020 ons keurmerk te mogen ontvangen. Een spannend trajcet maar we hebben er zin in!

Even wat achtergrondinformatie: PREZO Care is een audit certificering waarbij niet alleen wordt gekeken naar protocollen. Medewerkers van Perspekt gaan de dialoog aan met de gehele organisatie, van directie en zorgverleners tot aan cliĆ«nten en hun verwanten. Ze praten met alle betrokkenen over kwaliteit en lopen zelf ook mee. Perspekt kijkt dus samen met ons hoe wij de zorg verlenen, wat onze kwaliteiten zijn en waarin wij nog kunnen verbeteren. Ze kijken ook niet alleen naar onze succesverhalen, maar alle kritische oordelen zijn welkom. We willen tenslotte de zorg nog mooier maken!

Deze week vinden de eerste groepsgesprekken plaats. Na de kerstvakantie staan er nog meer groepsgesprekken en individuele gesprekken gepland met onze aangesloten zorgverleners, onze (ex) zorgklanten en hun familieleden of naaste vrienden. We willen iedereen hiervoor alvast hartelijk bedanken. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!