“Jezelf pitchen, een vision board opstellen, een promotiefilmpje maken, netwerken…. Het was pittig, maar ze hebben het toch allemaal maar mooi met veel enthousiasme gedaan!” aldus Jiska Clevering, directeur van Samen Sterk Zorg Keurmerk én organisator van onze netwerkdagen. 

Netwerkdag voor startende ondernemers

Voor de derde keer organiseerden wij een netwerkdag voor startende ondernemers in de zorg, het onderwijs en welzijn. In de ochtend organiseerden we interessante workshops over netwerken en jezelf pitchen en in de middag mochten de deelnemers dit gelijk in de praktijk toepassen. Hoewel het best wel spannend was, heeft iedereen een filmpje gemaakt waarin ze zichzelf presenteerden. Een hele uitdaging, want vertel maar eens kort en krachtig wie jij bent en wat jij doet. En toch is het gelukt en hebben alle deelnemers een filmpje op zak die ze nu gebruiken op hun eigen website en social media.

Vision Board

Het ontwikkelen van een eigen vision board waarop je je doelen en ideeën in kaart brengt, stond ook op het programma. We hebben gekeken wat het netwerk van Samen Sterk Zorg hierin kan betekenen. Aan het einde van de dag hebben alle deelnemers hun vision board aan de groep gepresenteerd. 

Netwerkborrel

En tot slot een gezellige netwerkborrel bij Growing Emmen. Jiska: “de deelnemers hebben deze dag best wel wat hobbels genomen, maar ik zag dat het ze kracht en zelfvertrouwen gaf! Bij de netwerkborrel op het einde stonden ze namelijk enthousiast te netwerken met mensen die ze nog nooit hebben ontmoet. Fantastisch om te zien!” 

Binnenkort organiseren we een nieuwe netwerkdag! Via Facebook en LinkedIn houden we je op de hoogte.