Helemaal naar Fryslân, maar dan heb je ook wat zeg! Een prachtige Inspiratiedag waar we geprikkeld werden als ondernemer, als zorgverlener en als mens! 

Op de langste dag van het jaar vond – inmiddels mogen we zeggen, traditiegetrouw – de Inspiratiedag plaats. Dit keer bij De Fabriek in Wergea, net onder Leeuwarden. De reis er naar toe was al schitterend en zeker de moeite waard. Met een gezellige groep ondernemende zorgverleners hebben we onszelf laten inspireren tijdens verschillende workshops. ‘Fluitend Ondernemen’ was het centrale thema. Veel geleerd, nieuwe inzichten gekregen zowel zakelijk als prive en we zijn grenzen over gegaan!

Tijdens de pauzes werd er juist volop gekletst, informatie uitgedeeld, gewandeld of juist lekker gelounged. De afsluitende barbecue in het avondzonnetje was heeeeeerlijk! 

Kon je niet komen? Niet getreurd want de Inspiratiedag wordt herhaald op 8 november. Hetzelfde programma, alleen vervangen we de barbecue door een heerlijke winterse maaltijd. Mocht je nog twijfelen? Lees dan de blog van Anouk Simons-Senden die aanwezig was tijdens deze dag…..