En weer een inspirerende netwerkdag op de planning! Dit keer in Drenthe. Speciaal voor zorgverleners die net zijn gestart met hun eigen onderneming. Je hoeft niet persé aangesloten te zijn bij onze organisatie, want introducees en externen zijn ook van harte welkom! Ben jij werkzaam in de zorg, in het onderwijs of welzijn? En ben jij een startende zzp’er? Op zoek naar verbinding met collega-zzp’ers en wil jij jezelf ontwikkelen als ondernemer, als zorgverlener én als mens? Dan zien we je vast terug op onze netwerkdag op vrijdag 11 oktober 2019 in Emmen.

Verbinden en ontwikkelen

Een dag om te netwerken. Elkaar te leren kennen, meer over elkaar te weten te komen, op zoek te gaan naar mogelijkheden. Mogelijkheden om van elkaar te leren, om met elkaar te werken…. Naast het netwerken zorgen we voor een aantal bruisende workshops waar zelfontwikkeling centraal staat. Zodat het een nuttige, plezierige, energieke, gezellige, fijne, leerzame dag gaat worden. Natuurlijk zorgen we ook voor een heerlijke lunch en een hapje en drankje na afloop.

Wie wat waar….

De netwerkdag vindt plaatst op vrijdag 11 oktober 2019 in Emmen. We starten in de ochtend met een workshop Pitchen en een workshop Netwerken. Na de lunch maak je een professioneel filmpje van 1 minuut waarin jij jezelf pitcht. Doodeng… maar heel nuttig en leerzaam om te doen. Natuurlijk mag je het filmpje na afloop gebruiken op je eigen website en social media kanalen. Ook werk je deze dag aan je eigen Vision Board waarop je je doelen en ideeën in kaart brengt en concrete stappen aan koppelt We kijken hoe het netwerk van Samen Sterk Zorg je hierbij kan helpen.

De kosten

De kosten voor deze dag zijn € 85, – exclusief btw voor aangesloten zorgverleners van Samen Sterk Zorg. Zij mogen een introducé meenemen, een introducé betaalt ook € 85 exclusief btw. Niet aangesloten bij Samen Sterk Zorg? Dan zijn de kosten € 95,- excl btw. Dit bedrag is inclusief workshops, lunch, een hapje en drankje na afloop.

Workshop Netwerken

Hoe netwerk jij? Ga je wel eens naar een netwerkborrel? Of naar een conferentie? Dikke stapel visitekaartjes in je tas en dan? Daar sta je in die grote zaal boordevol mensen en wat is dan je tactiek? Deze workshop geeft handvatten voor het online en offline netwerken. Naast het delen van tips en trucs, gaan we ook actief aan de slag. We doen verschillende netwerkspelletjes. De volgende keer dat jij gaat netwerken, weet je precies hoe je het aanpakt.

Workshop Pitchen

Als ondernemer ontkom je er niet aan. Pitchen. Jezelf pitchen of je bedrijf pitchen of een specifieke dienst pitchen. Hoe doe jij dit? Wij geven je tips en trucs. Daarna gaan jullie aan de slag in het pitch spel. Zodat je kunt oefenen, oefenen, oefenen. Want je zult merken, hoe vaker je dit doet hoe makkelijker het je af gaat. Na de lunch maak je je eigen pitchfilmpje. Dat vind je misschien doodeng om te doen, maar na afloop van de dag heb jij wel een professioneel filmpje die je kunt gebruiken op je eigen website en je social media kanalen. Zo weten je klanten in 1 minuut wat jij voor hen kan betekenen. 

Aanmelden

Stuur een e-mail naar [email protected] en meld je aan.