Een nieuwe look voor Samen Sterk Zorg! Een nieuw logo, nieuwe kleuren, nieuwe foto’s en zelfs een hele nieuwe website!

We hebben dit jaar onze vijfde verjaardag gevierd en we vonden het een mooi moment om van de kinderlijke kleuren (roze, blauw en groen) naar een meer volwassen stijl te gaan. Wat vind jij ervan?

We hebben Corine Krijnen-Visserman van Corine Concept Creatie gevraagd om de nieuwe huisstijl voor ons te ontwerpen. Zij heeft uiteraard lang met ons gesproken en onze visie en ons gevoel proberen over te brengen in deze nieuwe look.

Corine: “In de zorg kun je een heel belangrijke schakel zijn in de wereld van een ander. Dit kan alleen door een band te scheppen en een sterke verbinding met elkaar aan te gaan. Dit is de belangrijkste inspiratie geweest voor de vernieuwde huisstijl. Ik heb gedacht aan woorden als zorgzaamverbindingliefdevol en krachtig. Met rustige aardse tinten als achtergrond en een wat fellere rode kleur om de kracht van de organisatie en van het samen doen te visualiseren. De originele vorm van het logo blijft herkenbaar, maar alles is wat meer een eenheid geworden. De organische vorm omsluit het geheel; deze komt altijd weer terug bij de andere Samen Sterk organisaties (zoals Samen Sterk Werk) en staat symbool voor de mate waarin SSZ organisch kan en mag zijn.”

Mooi gedaan Corine! Dankjewel. En dankjewel Augus van Gils van Autive voor het ontwikkelen van de website.