Na maanden van online bijeenkomsten hebben we eindelijk weer een echte bijeenkomst op de planning staan! Vrijdag 23 oktober organiseren we een netwerkdag speciaal voor startende zorgzzp’ers.

Startende zorgondernemers

Deze dag organiseren we speciaal voor zorgzzp’ers of zorgondernemers die net zijn gestart met hun eigen bedrijf. Je hoeft niet perse aangesloten te zijn bij Samen Sterk Zorg of gebruik te maken van ons Starterspakket.

Wat ga je op de netwerkdag doen? Elkaar leren kennen, meer over elkaar te weten te komen en op zoek gaan naar mogelijkheden. Mogelijkheden om van elkaar te leren, om met elkaar te werken…. Naast het netwerken zorgen we voor een aantal bruisende workshops waar zelfontwikkeling centraal staat. Zelfontwikkeling als ondernemer, als zorgverlener en als mens! Zodat het een nuttige, plezierige, energieke, gezellige, fijne, leerzame dag gaat worden.

We starten in de ochtend met een workshop Pitchen en een workshop Netwerken. Na de lunch maak je een professioneel filmpje van 1 minuut waarin jij jezelf pitcht. Doodeng… maar heel nuttig en leerzaam om te doen. Natuurlijk mag je het filmpje na afloop gebruiken op je eigen website en social media kanalen. Ook werk je deze dag aan je eigen Vision Board waarop je je doelen en ideeën in kaart brengt en concrete stappen aan koppelt.

Wij zorgen voor een heerlijke lunch en een hapje en drankje na afloop.

Kosten zijn 85 euro exclusief btw en inclusief alle workshops, lunch en hapje/drankje achteraf.

Wat vond Laura van de netwerkdag?

Laura de Boer van Wandelhellper was vorig jaar op onze Netwerkdag als startende zorgondernemer….. Lees hier haar spontane aanbeveling.