Ben jij zzp’er in de zorg, het onderwijs of welzijn en werk jij in de regio Zwolle? En heb jij behoefte aan verbinding met collega zzp’ers in jouw regio? Om samen te sparren en ervaringen uit te wisselen? Dan zoeken wij jou!

Informatiebijeenkomst 1 november

Wij organiseren op vrijdag 1 november van 10.00 – 12.00 uur een informatiebijeenkomst speciaal voor ondernemers in de geestelijke gezondheidszorg voor een nieuw op te zetten team in regio IJsselland. Het nieuwe team komt 10 keer per jaar bij elkaar (waarvan 8 keer verplicht) om ervaringen, casussen en uitdagingen te delen. Verbinden kan ook via onze besloten facebookpagina of via onze Inspiratiedagen, netwerkdagen, workshops, lezingen en het kerstdiner. Zo ben je niet langer meer alleen maar heb je er ineens tientallen collega’s erbij! Wij helpen elkaar, inspireren elkaar en ontwikkelen ons als ondernemer, als zorgverlener én als mens. Meer weten? Kom naar de informatiebijeenkomst.

Contractering regio IJsselland

Wij zijn gecontracteerd met de regio IJsselland, daaronder vallen de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland. Wil je je bij Samen Sterk Zorg aansluiten, dan doe je dat vooral vanwege de verbinding en ontwikkeling, maar als kers op de taart mogelijk de contractering. 

Onze visie

Wij vinden het belangrijk dat alle aangesloten zorgverleners onze visie delen. Dat is zelfs een voorwaarde! We geloven namelijk in een Eco-Zorgcultuur. Dat betekent dat we vrij werken vanuit onze eigen specialisatie en dat de zorgklant zélf zijn of haar eigen zorgverlener kiest. We zijn geen organisatie die kinderen of volwassenen diagnosticeren of mensen in hokjes stoppen. Dat geeft vaak een gevoel van onveiligheid of minderwaardigheid. Wij kijken heel bewust naar talenten en helpen je bij de zorgvraag zonder een stempel te zetten. Bovendien vinden wij dat de zorgverlener niet boven de zorgklant staat, maar juist ernaast! Immers elk huisje heeft z’n kruisje!

Informatiebijeenkomst

Nieuwsgierig geworden? Leonie Hendriks – zorgmanager in regio Zwolle – organiseert deze bijeenkomst op vrijdag 1 november van 10.00 – 12.00 uur in Zwolle. Geef je op via  [email protected]