Met veel trots presenteren wij een nieuw team binnen Samen Sterk Zorg. Ditmaal in Brabant! Deze maand is het nieuwe team met vier Brabantse dames met veel enthousiasme gestart. Welkom bij Samen Sterk Zorg! 

Ervaringen delen

Team Brabant komt – net als al onze andere teams – zo’n tien keer per jaar bij elkaar om te sparren, casussen te bespreken en ervaringen en uitdagingen met elkaar te delen. Ook zullen ze vanaf het nieuwe jaar samen workshops bijwonen om zichzelf te ontwikkelen als ondernemer én als zorgverlener. 

Eco-Zorgcultuur

Christel, Wendy, Sandy en Brigitte zijn alle vier zzp’er en werkzaam als coach op het gebied van welbevinden met kinderen, jongeren en hun ouders. Ze hadden behoefte aan intervisie en wilden hun netwerk verbreden. Zo kwamen ze uit bij Samen Sterk Zorg. Ze staan achter onze visie – wij zijn namelijk geen organisatie die kinderen of volwassenen diagnosticeren of mensen in hokjes stoppen. Dat geeft vaak een gevoel van onveiligheid of minderwaardigheid. Wij kijken heel bewust naar talenten en helpen bij de zorgvraag zonder een stempel te zetten. Bovendien vinden wij dat de zorgverleners niet boven zorgklanten staan, maar juist ernaast! Immers elk huisje heeft z’n kruisje!

Ook interesse?

Ben jij ook werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg? Of juist in het onderwijs? En heb jij ook behoefte aan verbinding en ontwikkeling? Wil jij je aansluiten bij Team Brabant of één van onze andere teams? Kijk dan eens op onze website voor meer informatie en geef je op voor een kennismakingsgesprek.