Ik heb een zorgvraag

Voor jezelf, voor jouw kind of voor iemand in jouw omgeving? Werk je bij de gemeente, bij de GGD, het consultatiebureau of bij een huisartsenpraktijk? Of wil je samenwerken met één van onze aangesloten zorgverleners? Neem contact met ons op voor meer informatie. We brengen je vervolgens in contact met een zorgmanager uit jouw regio, die de zorgvraag met je bespreekt en hierin adviseert. Uiteraard kies je je eigen zorgverlener en samen bepalen jullie met welke methode gewerkt wordt. Er is GEEN wachtlijst!

Neem contact met ons op

Wat wij belangrijk vinden

Bij ons vind je zorgverleners in allerlei soorten en maten; kindercoaches, trainers, yogadocenten, voedingsdeskundigen, professional organizers of therapeuten. We zijn heel verschillend maar we willen allemaal de zorg een beetje mooier maken. Dat doen we samen! Met elkaar!

Lees hoe wij de zorg mooier maken >

Vergoedingen

Wij zijn met veel gemeenten in Groningen, Drenthe en Overijssel gecontracteerd. Dat betekent dat de zorg wellicht vergoed kan worden. Je hebt hiervoor een verwijzing nodig van de huisarts, het Centrum voor Jeugd en Gezin (het CJG) of een sociaal gebiedsteam. Ook is het mogelijk dat je zorgverzekering de zorg vergoedt.

Over vergoedingen >

“Ik sta niet boven mijn zorgklanten, maar juist ernaast! Immers, elk huisje heeft z’n kruisje.”

We hebben geen wachtlijst

Zorgmanagers

Heb jij een zorgvraag? Neem contact met ons op voor meer informatie. We brengen je vervolgens in contact met een zorgmanager uit jouw regio, die de zorgvraag met je bespreekt en hierin adviseert. Uiteraard kies je zelf je zorgverlener, die goed bij jou past.

Neem contact op >

Ben jij doorverwijzer?

Werk je bij de gemeente, bij de GGD, het consultatiebureau of bij een huisartsenpraktijk? Of wil je samenwerken met één van onze aangesloten zorgverleners? Wij komen graag met jou in contact.

Neem contact op >

Stempel

Waarom zou je een stempel op een kind gaan zetten? Een stempel die zegt dat het kind ergens in te kort schiet? Of dat het een beperking heeft? Dat het anders is dan anderen? En klopt dit wel? Zit de beperking in het kind? Of zitten de beperkingen en daarmee ook de oplossingen in het systeem? Bij ouders, in het onderwijs etc?

Lees meer over onze visie >

Wie helpen wij?

Wij helpen kinderen, volwassenen en ouderen. Iedereen die even niet lekker in z’n vel zit en behoefte heeft aan zorg op welke manier dan ook.

De 'klik'

Bij Samen Sterk Zorg kiezen kinderen en ouders zelf hun eigen zorgprofessional. Weet je waarom? Omdat de relatie bepalend is voor het resultaat wat je samen haalt tijdens het zorgtraject. Met een ‘klik’, een veilige verbinding en energie-gevende samenwerking kan er goed samengewerkt worden. Dan pas kan de zorgprofessional een goed instrument zijn met al zijn of haar kennis, ervaringen en methodieken.

“Ik kijk heel bewust naar jouw talenten en help jou bij de zorgvraag zonder een stempel te zetten.”