Ieder jaar komen alle aangesloten zorgondernemers van Samen Sterk Zorg bij elkaar voor een heerlijk kerstdiner. Onze communicatieadviseur Susan van Schooten was hierbij aanwezig en maakte dit leuke filmpje.

“Als zzp’er heb je geen collega’s. Ik krijg dan ook vaak de vraag ‘mis je het niet om collega’s te hebben?’. Tuurlijk soms wel, (soms vind ik het ook wel lekker rustig) maar ik vind het ondernemerschap zo mooi dat ik niet anders meer zou willen. Rond de kerstperiode zie je dat iedereen leuke borrels en etentjes heeft op het werk. Dat miste ik wel…… Ik kan moeilijk in m’n eentje proosten en terugblikken op het jaar! Sinds ik voor Samen Sterk Zorg werk, is dat verleden tijd. Ieder jaar word ik uitgenodigd voor het kerstdiner! Lekker tutten en m’n mooiste outfit aan en even bijkletsen met mijn collega’s waar ik normaal gesproken alleen mee mail of bel. Even de gezichten achter de e-mailadressen ontmoeten en over ditjes en datjes kletsen. 

Het kerstdiner begon op de carpoolplaats in Hattem waar ik instapte bij Marloes Limbeek. Ik kende haar nauwelijks maar het was een gezellige rit, eigenlijk alsof we elkaar al jaren kennen. En dat kenmerkt Samen Sterk Zorg vind ik. Misschien is het ook wel inherent aan de zorgsector. Iedereen is aardig, ge├»nteresseerd, niemand wordt buitengesloten en ook al ken je helemaal niemand, je voelt je direct thuis. Zo heb ik het ervaren! 

Annelies en alle andere collega’s van Samen Sterk Zorg bedankten ons allemaal voor onze inzet in 2019. Ik voel me ontzettend gewaardeerd binnen onze organisatie, ook op deze avond. We keken vooruit naar 2020, het jaar waarin we 5 jaar bestaan. Ik heb er zin in!

Daarna begon de bingo! Geen gewone bingo, maar eentje om elkaar beter te leren kennen. ‘wie heeft rood als lievelingskleur?’, ‘wie is er linkshandig?’, ‘wie zegt friet in plaats van patat?’ en zo begon het speeddaten. Wie heeft er als eerste bingo? Nurcan natuurlijk! Er is wat afgelachen!

Het diner vond plaats bij Brownies en Downies in Hoogeveen. Wat een mooi concept, lieve mensen en niet onbelangrijk….. heerlijk eten! Alles vers bereid en met veel aandacht voor de toetjes! We hebben een gezellige avond gehad. Sorry voor de camera in je gezicht, maar het heeft geresulteerd in dit leuke filmpje. Veel kijkplezier!”